Perusta toiminimi

Tervetuloa perustamaan toiminimeä!

Kysymme sinulta seuraavaksi muutaman helpon kysymyksen, jotka ovat toiminimen perustamiseen vaadittavia tietoja. Kun perustat toiminimen UKKO Pron kautta, saat hakemuksen matkaan minuuteissa, ja et sitoudu mihinkään maksulliseen sopimukseen. Jos sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme!


Minulla on jo yritys

Miksi UKKO Pro?

Ilmainen yrityksen perustaminen


Jätä pelottavan Y3-lomakkeen täyttäminen ammattilaisille. Perustamme yrityksen puolestasi, veloituksetta! Perustamalla UKKO Pron kautta yrityksen et sitoudu mihinkään tai maksa yllättäviä rekisteröintimaksuja. Samalla varmistat, että kaikki tietosi täytetään oikein.

Oma y-tunnus


Nauti y-tunnuksen tuomista hyödyistä! Y-tunnuksella saat veroetuuksia, kun teet yrityksesi hankintoja, ja mahdollisuuden tukkukorttiin. Toiminimiyrittäjillä y-tunnus säilyy samana läpi elämän, vaikka toimiala vaihtuisikin.

UKKO Pro


UKKO Pro yksinkertaistaa yrittäjän taloushallinnon.
Automatisoi kirjanpitosi, nauti kirjanpidon ammattilaisen asiantuntevuudesta, mutta vältä kalliit tilitoimistokulut.
Tositteesi tallennetaan sähköisesti, saat automaattisesti ALV-ilmoituksen, ja näet ajantasaisen tilaston yrityksesi taloustilanteesta.

Liity yli 9000 tyytyväisen käyttäjän joukkoomme täältä.

Laskutusohjelma kaupan päälle


UKKO Pro sisältää laskutuspalvelut, palvelustamme on lähetetty yli 100 000 laskua. Luot ammattimaisen laskun minuuteissa, kaikille laskutyypeille! Palvelussamme voit myös vastaanottaa laskuja.

Ilmainen kokeilu, liity yli 9000 tyytyväisen käyttäjän joukkoomme täältä.